Söndag...

Då va de sönda då... och va gör man uppe nu ?! :s ja ja mera gjort får man.. Ida e d fars dag ska väl ut till Mamma och Hasse :) sen till pappa och farfars grav med ett ljus..
annars då ? jo håller på blir galen på F.S, Kim skulle köpa en bil.. men ja,,han behagar inte att svara i telefon nå e d juh lustigt hur vissa människor är.. sitter :- jag har inga pengra ja behöver värkeligen pengara men SVARA i telefonen då.. sen har vi ett annat problem och det är att det finns 1 som anser att hon/han ska va nå slags hjälpreda i vårt förhållande och det är juh å jävla kul att man får bestämma själv asså.. men nog om det då..

fortsatte på lördagen att ringa F.S inget svar så nu får nog bilen bo kvar där.. sen till Boris som fyllde 60 år helt ok va dock bara dit en snabb sväng sen till gölby efter min dator som hade bott där 1 natt för Kicke skrev nå båt grej på den.. sen hem och glo i burken en sväng den kläcker Kim ur sej: ja tänker åka till godby och köpa ost bågar (: iväg dit då sen ham äta ostbågar sen tutta.. vilket resulterade i att ja och Kim vakna 08.00 för vi va båda ganska hungriga så vi steg upp och åt lite mys frukost med ljus och så sen damp vi ner i varsin del av vardags rumet och nu sitter vi och blir 4-kantiga i ögona igen...hahah nu ska ja rröka tror ja ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0