dag 2 min första kärlek

min första kärlek? jaaa det var svårt.. :/ min först kärlek var nog Simon som jag var tillsammans med för 10 år sen...  å sen måste jag nog ha varit kär i Tom å efter som vi var tillsammans i 5 år (:
ja å sen har vi kim då mitt lilla <3

Dag 1

är en 22 årig mamma till Linus och är just nu mamma ledig
är sambo med Kim <3
tränar min hund Disel i eftersök
utbildad kok o. servitör men vill inte  han något sont jobb.
envis, har en mycket kortstubin
så nu vet ni lite mera (:

bara för att ja akn så gör ja med den här (:

Dag 1: berätta om mig själv
Dag 2: min första kärlek
Dag 3: mina föräldrar
Dag 4: vad jag åt idag
Dag 5: min definition av kärlek
Dag 6: min dag
Dag 7: min bästa vän
Dag 8: ett ögonblick
Dag 9: min tro
Dag 10: vad jag är tacksam för idag
Dag 11: mina syskon
Dag 12: vad jag har i min väska
Dag 13: den här veckan
Dag 14: vad jag hade på mig idag
Dag 15: mina drömmar
Dag 16: min första kyss
Dag 17: mitt favoritminne
Dag 18: min favoritfödelsedag
Dag 19: någonting jag ångrar
Dag 20: den här månaden
Dag 21: ett annat ögonblick
Dag 22: någonting som gör mig upprörd
Dag 23: någonting som får mig att må bättre
Dag 24: någonting som får mig att gråta
Dag 25: en första gång
Dag 26: mina rädslor
Dag 27: mitt favoritställe
Dag 28: någonting jag saknar
Dag 29: mina mål
Dag 30: ett sista ögonblick

irritationen fort sätter....

varför har man en blogg om man ska måsta smyga i den eller tänka på va man ska skriva ? folk livnär sej ju faktiskt på att blogga å så vitt ja vet så är inte dom som lever på det gudsbästabarn ? det som står i bloggarna är i princip allt dom handlar å vilka dom super med ? säkert finns det andra serösa men men dom tjänar säkert många 100 lappar minder..

och till ngt helt annat.. Katter.
knan bli så äcklad när man kommer till folk( inte alla) men många när deras kattor får vara över allt.. usch fy bläää.. finns det ngt vidrigare än att katten sitter på mat bordet när den just har varit i lådan ? NÄ vidrit..
¨jo vår kattor hade en period när dom fick äta på köksbänken precic när Disel kom men det var nog det värsta perioden å det va inte mysigt att ha katt spår på bänken HELA tiden eller om om man hsderen dis på bänken så kunde kattern ha gått på den å om det var trångt vi mat skålen så nejnejnejnejnejnej inga djur enligt mej påpå "mat" ytor eller bord. m

irritation....

ja få snart ett sammanbrott man ska fan inte öppna munen, för minsta lilla man säger vänds emoten direkt spelar ingen roll vad det gäller ja blir så irriterad... eller rentutsagt blir ja galen.. å sen skaffar men en blogg eller motsvarande för att få ur sej allt å det är å fel för då klagar folk på vad man har skrivit där jamen var ska man skriva då ? på ett pappar hemma svar ja! då kan ingen klandra dej för att du gör fel. så det så..
åsen skulle ja bara villa ruska om folk (ja vet) att man inte ska men ja skulle bara vill bärätta åt folk va dom ska å inte ibland iaf när folk gör först och tänker sen..
nu tror alla att ja e felfri nej det är ja inte men ja kan heller inte ändra på mej om inte folk berättar vad jkag gör för fel så de så!

RSS 2.0