måndag..

allt e bara tomt vet inte riktigt varför... e trött på å va ensam har ständigt ont i huvudet känns inte som man duger till ngt :/

Gomorgon söndag

Har var it vaken en stund, L har ätit lite gröt.. sen bär det iväg på sök träning för mej och Disel så det är pappa och son dag ida :)
och pappan ligger och sover än men ska vä snart sparka lite på honnom att han kliver upp ;p

aldles för sent igenteligen

Fredagen var vi till rådis,gick jätte bra :) Lillen växer både på längden å bredden :P
Lörag var med emma och tittade på en häst sen till mamma p fika sen körde ja hem emma å theo sen vidare med Elin till stan sen hem å så kom Chrisse å Tom över och vi käka tacos mmmums. sen kom kjell över på kaffe å kaka och i samma veva kom Hansi. Kim åkte till garaget å skruva och hansi har suttit här å pratat bort mej halva kvällen:P men tur e det för det tog mej ca 2 timmar +- att lägga L han har blitt jätte bråkig :/ vad gör man för fel då ?

nu skriker sängen så natti natt

ojojoj

har varit en riktig fläng dag å ja kommer aldrig göra om det :/ fy fasigen va Linus maska när vi kom hem *pusst*
steg upp i morse vi 9.30 (bort skämd ja vet) lagade oss i ordning och åkte iväg till mamma/mormor :)
var jätte skönt att få åka dit fick fika och L sov sen liten stund. Åkte sen till Sandra på mamma fika mycket trevligt Linus sov en piki stund där sen åkte vi hem efter kissen som flyttat till Emma,Theo och Rikard( stavningen ?) å den kommer få det heeelt underbart bra där :) L sov en en stund hos emma sen blev han jätte ledssen när vi åkte hem :/ men pappa fixa när vi kom hem.
stoppade ungen i badet sen jamis på å i säng nu tuttar han sött.
Kim skulle va hemma men han måsta fara och göra lite saker blir lite lessen när ja nästan alltid får va hemma ensam :/ men det sura äpplet börjar bliu stort :(

imorgon är det rådis på tapeten sen sak vi nog bara va hemma Emma och Theo skulle kanske skulle titta över :)

nu ska ja just natt mej själv tror ja ska iaf ringa mamma så blir ja lite gladare :)
Natti natt

Sofi och Linus

funderingar

har gått å grubblat mycket på hur mycket konsekvenser allt kan få när man säger vad man tycker åt folk...
ja menar vissa tar det jätte bra andra blir galan å jag vet själv att pasar inte svaret mej så fräser ja ifrån direkt..
men varför ska det va så ? jo högst antagligen för att vi bor på åland .. :/
men varför tål inte folk sanningen ? det är väll bättre att säga som det är direkt?? (jo det har jag svårt med ) men det är nog mest bara för att ja inte vet va ja ska få för respons :s uch nu e ja mer förrvirrad men det lösaer sej nog..
imo bär det nog av ut till mamma å sen ska ja leverera kiss bäbis till emma så imo får tamfan Kim va med L en par timmar! men nu ska ja natta mej själv L sona just sött :)

nästan allt fixat

har vart och gjort saden mend syster å Linus. var även via akuten och hälsade på mommo/mamma så hon fick visa upp sitt barn narn ( mamma jobbar där hon var inte sjuk ) (: 
syster kom med över på en kaffe så igente ligen skulle ja behöva städa men ja har ingen insperation.Linus sover sött ute i vagnen, dock med lite drömmar för han skriker till imellanåt.
Försöker si om ja kan få bukt med den där jefla maskinen å blir liiite tröttsamt att åka till mamma och tvätta hela tiden.

Disel och ja har tränat lite rull markering så vi får si hur det fram skrider hoppas inerligt att det funkar bättre än skallet.

 

Gomorgon onsdag

gårdagen var mycket besök! hade först Emma och Malin med barn över.
var och lämnade volvon åt sitt öde i eckerö å så åkte vi till mamma och käkade sen bar det iväg hem kim åkte till garage å skruva och jag å Linus fick sälskap av Hansi som kom över på te och blåberskaka :)
idag ska vi göra stan med syster/moster så hoppeligen kommer vi hem med nytt handfat :D
så nu ska ja packa ihop oss å så ska vi möta moster ommca 30 min :)

hejdå

måste man ha sån ?

Rubrik alltså ?
Ha blivit på "tvingad" att blogga igen så att ja kan komma med på mamma blogggalan tyckte folket :P 
men vi får väl se. har haft fint besök av malin o. Ludwig och emma och teo idag :)

RSS 2.0