dikkket

jaha.. då ha man varit en sväng via diket i år med då :/ jaja sånt som händer men men... suck:(  ska till hammarland och äta mat ida så det blir nog bra i slut ändan :)

waoo

snö? massssor av den vita massan har häft ner i natt UNDERBART!nå får de hållas kallt annars har inte vi nå parkering om det får för sej att smält brort =/  för då är det ler välling :( men nnu ska ja göra nå vettigt sen tror ja att ja ska åka till inger på kaffe :)

söndag igen då

Jag vet int om det har hänt så mycket i mittt liv :p
nå vi ha bestämt tapeter iaf dom kommer på torsdag :) sen så ha ja fått en hel massa dagar att jobba i december (: ännu mer bra sen ha vi inte gjort så mycket mera än deet typ..
hahaah blev inte så mycket till skriva de här... haha

jag jag...

jag älskar min mamma mest! skulle ja inte ha henne skulle ja inte så vet ja inte va.. Tack Mamma du e under  bar

goomorgon

ja ännu en dag då.. hmm skulle villa ha ett jobb nu  inte snart inte sen utan NU! gha blir galen
ghaa! men nu ska ja åka och betala räkningar för mina typ sista pengar sen ska ja leva på typ lugt :( suck..
sen ner till prästö och titta lite me mamma och hasse kul kul

Veckan

Måndag: hmm en dag ja kunde ha varit utan.. Till en början allt bra vi hade värmeljus över allt och bara tog det lungt... sen hade vi värme ljusen då.... HATAR dom.. JAG höll på bränder ner huset pga dom, Kim och ja skulle " bara" gå ut och röka sen när vi kommer in så står soffan i lågor.. så det var bara att leka brandsoldat här hemma det. och i ren panik så kastar ja upp fönstret och vips så gick fönster rutan sönder, då hade vi släckt elden så jag släppte ALLT jag hade i händerna och satt mej ner på köks golvet och grina.. Sen kom Snorre över och bar ut soffan med Kim. jag ringde till mamma som å kom ut till oss en sväng..

Tisdag: upp kl 07.00 ringde sjukhusköket och sa att ja kommer inte på jobb för att det hände en grej igår sen var det frrukost sen skura jag bokhyllornaa och nån försäkrings gubbe var hit och titta..sen städa lite mera sen in till stan en sväng var och pratade med Bengt om va som hände och resterande i köket...

Onsdag: städade enumera.... mamma var och hkälpte  till..

Torsdag:
Mamma o. Hasse var hit och vi fortsatte att städa.. sen konstatera vi att taket och tapeten i vardags rummet inte går att skura så de ska vi väl få nytt (: och så fick vi jul städat så det heter duga..

Fredag: var runt och titta på tapeter.. finns juh just inga typ 2929948 olika då ??? sen till Alis efter mat sen hem åt till Gölby en vända sen hem och så kom Macke, Nela och Sanna på kvälls kaffe dom åkte vi 01.15 sen blev det sängen.

Lördag: fortsatte me tapet tittningen sen till Gölby på kaffe nu sitter vi i vårt ner sotade vardags rum framför varsin dator..

Söndag...

Då va de sönda då... och va gör man uppe nu ?! :s ja ja mera gjort får man.. Ida e d fars dag ska väl ut till Mamma och Hasse :) sen till pappa och farfars grav med ett ljus..
annars då ? jo håller på blir galen på F.S, Kim skulle köpa en bil.. men ja,,han behagar inte att svara i telefon nå e d juh lustigt hur vissa människor är.. sitter :- jag har inga pengra ja behöver värkeligen pengara men SVARA i telefonen då.. sen har vi ett annat problem och det är att det finns 1 som anser att hon/han ska va nå slags hjälpreda i vårt förhållande och det är juh å jävla kul att man får bestämma själv asså.. men nog om det då..

fortsatte på lördagen att ringa F.S inget svar så nu får nog bilen bo kvar där.. sen till Boris som fyllde 60 år helt ok va dock bara dit en snabb sväng sen till gölby efter min dator som hade bott där 1 natt för Kicke skrev nå båt grej på den.. sen hem och glo i burken en sväng den kläcker Kim ur sej: ja tänker åka till godby och köpa ost bågar (: iväg dit då sen ham äta ostbågar sen tutta.. vilket resulterade i att ja och Kim vakna 08.00 för vi va båda ganska hungriga så vi steg upp och åt lite mys frukost med ljus och så sen damp vi ner i varsin del av vardags rumet och nu sitter vi och blir 4-kantiga i ögona igen...hahah nu ska ja rröka tror ja ;)

ny dag igen då

ja, va ska man säga har nog inte hänt då mycket i mitt liv :p hahah
jobbade i da 10.30-18.30 så ja kommer drömma om tallrikar som jagar mej och säger att ja diskar för dåligt eller nåt hahah
Kim sa att ja skulle måsta skriva att vi har varit ut och lufta m BMW ida åsså med ;)
han är nog försöt ibland... (alltid)
sen till Sparhalle och titta om vi skulle hitta nåt bra till Markus men : nä!
usch tycker int om sånt här med fars dag och grejer.. har juh lixom ingen egen pappa,morfar eller farfar att grattulera alla har ryckts bort ur mitt liv. tur som är så ha ja juh Hasse =) som vi är 4 som delar på (: (hans riktiga barn Kim och Konny sen Jag och min syster Sanne ) men nnu blir det nog natt mack--> röka och sen sängen ska upp kl 6 imo börjar jobba 07.00 för er som undra ;P
Puss kram och nyp i rumpan

OnSdAg

Jaha bara att börja om då satans jävla grej.. ja ja..
steg upp kl 7.10 sen genom duschen sen i väg till gölby och dricka morgon kaffe (:
prata lite skit fram och tillbax med inger kl 11 började vi med gardinena sen kom Kim på a.m Kaffe ;) sen bar det av tilll ams och prata där men ja skulle måsta fixa massssssssssa papper till asså :/
sen blev det rekord snabb kaffe med Tonic,syster och Fredrik (han titta nog bara på men än då ) sen till gölby igen och prata mera s*kt :D då hade sanna vakant till liv som hade feber ida :( så man fick lite pratat med henne med =D sen hen laga middag sen till Smittens värksta efter våran rally cross film och som vanligt när man bara ska bli en liiiteen stund så blir man ja ganska länge ;) sen i väg till Mattssons och köpa bulla sen till Smitten på kaffe, hem mätte lite fönster sen till MArkus och inger och berätta hur våra jul gardiiner ska va.. så snart blir det gardiner med "mordärna" tomtar som damen uttryckte sej i kassan =) men nu ska det nnog bli sängen jobba 10.30-18.30 imo sså man får lite pengar som behövs just nue ;)
ha det så länge

Tisdag

jaha då sitter man här då.. ha kanske fundera på och skaffa blogg men de ha lixom inte blivit av typ.. :) men nnu e ja här.. :p
började dagen med att sprätta upp ur sängen när ja fick ett ganska mysigt mess att vakna till (= tack söt <3
sen hade Chrisse ringt s ja ringde upp henne och packade mej till stan men när ja komin till stan va hon klar så ja åkte ut till Gölby lämna bilen där sen blev det stads färd igen och kaffe på Dinos med Paulina, åkte till bax till gölby sen på kejf till I    Inger och Sanna,blev sittandes(som vanligt) huuuuur länge som helst :) sen hem snidde i hop lite mat sen till jomala fixa nya däck till Kims honda sen till Markus och Inger på kaffe igen sen hem och nu sitter ja här och blir 4-kantig i ögona.. hahah. nu blir det nog sängen ska försöka snida ihop julgradinena imo så..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0